"Familia Nevazuta, Darul lui Dumnezeu"

sâmbătă, 12 iunie 2010

UN caine destept

Un caine destept
- povesti cu talc -
poveste Un caine destept

Clinchetul clopotelului il scoase din starea de toropeala. Un client a intrat in macelarie. Macelarul se uita si surprins observa ca a intrat un caine in magazinul sau.Se repede spre el si il goneste afara, doar nu vrea ca vre-un client sa vada ca el are caini in magazin!

Dar, dupa nu prea multe minute, cainele a revenit.

Macelarul se duce pregatit sa il goneasca dar observa o bucata de hartie in gura cainelui. O ia si observa ca este scris ceva pe ea. Curios, citeste:

" Puteti sa imi dati 12 carnati si un pivior de miel? Cainele are bani la el"

Macelarul se uita mai atent si vede o bancnota de 100 lei in gura cainelui. El ia banii, pune carnatii si piciorul intr-o punga pe care o pune in gura cainelui.
Si pentru ca era deja ora inchiderii si cainele ii starnise curiozitatea, macelarul se hotara sa urmareasca cainele sa vada ce face.

Deci iata-i ca au plecat.

Cainele ajunge la un semafor. Lasa punga jos si sare si apasa pe buton. Apoi ia punga in gura si asteapta rabdator culoarea verde.

Trece intersectia si ajunge la o statie de autobuze si se uita pe tableul cu sosiri. Cainele se aseaza pe un scaun iar cand primul autobuz soseste, se duce in fata, se uita la numar si revine la locul lui. Apare urmatorul autobuz, cainele se duce in fata, vede numarul si se suie in autobuz. Macelarul, deja cu gura cascata, se suie si el in autobuz.Autobuzul se urneste si plimba cei doi calatori prin oras. Cainele, care urmarea drumul autobuzului, la un moment dat se ridica si merge langa usa. Se ridica pe picioarele din spate si apasa pe butonul de oprire in statie. Autobuzul se opreste si cainele coboara, carand punga in gura. Macelarul il uremaza si el indeapropae.

Cainele si macelarul merg de-a lungul strazii cand cainele intra intr-o cladire, urca 3 trepte si lasa punga langa o usa. poi dandu-se inapoi mai multi pasi, isi ia avant si se repede in usa. Dar nici un raspuns din partea stapanului. Cainele, din nou se da cativa pasi inapoi si se repede in usa. Vazand ca nu are efect, coboara in gradina, loveste cu capul de cateva ori in geamul de la bucatarie si revine in fata usii asteptand ca stapanul sa deschida.

Macelarul vede un tip solid care deschide usa si incepe sa loveasca si sa injure cainele.
Roza Lia (6/12/2010 1:57:09 AM): Macelarul atunci se repede la individ "- Ce faci netotule? Cainele asta e un geniu!" la care stapanul cainelui ii raspunde:

"- tu il numesti caine destept? E a doua oara saptamana asta cand isi uita cheile!"



*********************

Se pare ca unii omanei nu sunt satisfacuti niciodata cu ceea ce au si nu pot aprecia chair daca tin in maini aur curat.


poveste-Un-caine-destept

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu